Automaattisen tallennuksen ja automaattisen täytön ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Kaspersky Password Manager voi tallentaa automaattisesti tietoja, kun täytät verkkolomakkeen. Tämän jälkeen sovellus voi täyttää online-lomakkeet puolestasi. Voit ottaa käyttöön tilien, osoitteiden ja pankkikorttien automaattisen tallennuksen ja automaattisen täytön.

Kun automaattinen tallennus on käytössä, Kaspersky Password Manager kehottaa sinua tallentamaan tiedot säilöön aina kun syötät uuden salasanan, osoitteen tai pankkikortin tiedon verkkosivustossa.

Automaattisen tallennuksen ja automaattisen täytön ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä